LAADUKKAAT KATTOTURVATUOTTEET PORI, RAUMA JA KOKO SATAKUNTA

TK-Kouru tarjoaa laadukkaat ja turvalliset kattoturvatuotteet yli 30 vuoden vankalla kokemuksella. Tiesitkö, että kaikki katolle asennettavat kattoturvatuotteet ovat rakennusmääräysten alaisia? TK-Kouru auttaa valitsemaan oikeat kattoturvatuotteet jokaiselle katolle kattokohtaisesti. Huolehdimme myös kattoturvatuotteiden turvallisesta huolellisesta asennuksesta. Tarjoamme kattoturvatuotteet alueella Pori, Rauma ja koko Satakunta. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

HUOLELLINEN JA TURVALLINEN KATTOTURVATUOTTEIDEN ASENNUS PORi, RAUMA JA MUU sAtaKUNTA

Asennamme kattotikkaat, seinätikkaat, kattosillat sekä muut tarvitsemasi kattoturvatuotteet kaikille katoille aina laadukkaasti, turvallisesti ja ammattitaitoisesti Porin, Rauman ja koko Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattoturvatuotteista ja kattoturvatuotteiden asennuksesta. Kerromme mielellämme enemmän palvelustamme ja opastamme eri vaihtoehdoissa ja mahdollisuukissa. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT KATTOTURVATUOTTEET (MYYNTI JA ASENNUS) PORI, RAUMA JA KOKO SATAKUNTA

TK-Kouru Oy tarjoaa laadukkaat kattoturvatuotteet (mm. kattotikkaat, kattosillat ja seinätikkaat) mm. paikkakunnilla Pori, Rauma, Ulvila, Eura, Nakkila, Luvia, Eurajoki, Noormarkku, Pomarkku, Huittinen, Kokemäki, Sastamala, Kankaanpää, Merikarvia, Harjavalta ja koko Satakunta.